Ik ben Cor Koolmoes. Ik heb De Compaan opgericht in 2002. Na zeventien jaar ervaring in verschillende functies in de bouw besloot ik zelfstandig een bedrijf te beginnen omdat ik het anders wilde aanpakken. Om te beginnen wilde ik graag beter contact met mijn klanten onderhouden. Ook wilde ik graag een zakelijke uitstraling van mijn bedrijf met een representatief en communicatief team, zodat zakelijke klanten met vertrouwen hun werkzaamheden aan ons over zouden kunnen laten.

In de beginjaren heb ik veel in de zorgsector gewerkt. Hier zijn de regels rond brandveiligheid natuurlijk extra scherp. Daar ben ik mij gaan specialiseren in bouwkundige brandpreventie. Na een opleiding tot brandpreventiemeester, beschik ik zowel theoretisch als praktisch over de kennis en kunde om mijn klanten de juist oplossing te bieden voor een brandveilige locatie.

Als ik een project aanneem is het voor mij nog steeds een uitdaging om te zorgen dat we binnen de afgesproken planning en de afgesproken prijs een mooi stuk werk maken waar onze klant echt tevreden over is.

Cor Koolmoes

Onze klanten

De Compaan is uw zakelijk partner in onderhoud en bouwkundige brandpreventie. Vastgoedbeheerders, directies, Facilitair managers of bestuurders van VVE’s helpen wij graag een passende oplossing te vinden voor hun onderhoudsvragen.

Vragen die we vaak tegenkomen:

Mijn locatie is niet voldoende brandveilig. Ik betaal daardoor meer verzekeringspremie. Wat is er nodig om mijn verzekeraar tevreden te stellen?

Mijn kantoorlocatie is niet meer up-to-date. Hoe kunnen we binnen ons budget moderniseren?

Er is een inbraakpoging gedaan. Kunt u ons helpen de inbraakveiligheid en de toegangscontrole te verbeteren.

De buitenkant van het pand verkeert in slechte staat. Kunt u het onderhoud van houtwerk en balkons en de vervanging van de gevelbeplating realiseren?

De vochtregulering van mijn locatie is niet optimaal. Dat is vooral te zien aan de plafondplaten. Ik zou graag advies hierover willen en de platen laten vervangen.

De voorschakelapparatuur van ons hoogfrequente TL-systeem is aan vervanging toe. Kunt u dat snel in orde maken?

We willen een locatie van indeling veranderen. Daarvoor is het verwijderen en plaatsen van scheidingswanden nodig. Kunt u ons adviseren of er brandwerende scheidingen nodig zijn?

Referenties

Al enige jaren maakt onze VVE gebruik van de diensten van De Compaan. Na wat mindere ervaringen met andere aannemers hebben we besloten uitsluitend met dit bedrijf in zee te gaan. We kunnen er voor alle klussen terecht; (binnen- en buiten)schilderwerk, vervanging van houtrot, dakbedekking, lekkages,  etc...De Compaan is betrouwbaar, snel ter plaatse en levert goed en degelijk werk. Daarnaast verloopt de communicatie met Cor Koolmoes altijd prettig. Hij denkt mee bij problematische kwesties en is helder in zijn analyses. Al met al een heel prettige samenwerking.  

Nini Poortman

VVE Sloterkade 74-77
Een tijdje geleden had ik een scheidingswand  mèt deur nodig op de eerste etage van mijn huis.  Dat ik speciale wensen en niet alledaagse ideeën  voor de scheidingswand had,zagen de mensen van de Compaan alleen maar als een uitdaging. Mijn wensen en ideeën werden samengevoegd met het vakmanschap en de knowhow van de Compaan! Snel, vakkundig en tegen ook nog een mooie prijs is de scheidingswand geplaatst waar ik nog dagelijks plezier van heb!    

Carolien Jonker

Particulier
Afgelopen jaar hebben wij naar tevredenheid met de Compaan samengewerkt. Ze hebben voor ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, waaronder schilder-, demontage en herstelwerkzaamheden. Deze werkzaamheden werden conform afspraak uitgevoerd binnen de afgesproken termijn en zonder gezeur over meerwerk achteraf. Kan ze van harte aanbevelen, het zijn prettige en kundige mensen om over de vloer te hebben.

Cedric Montanus MSRE | Partner

XO Property Partners B.V.
Meerdere malen mijn schilderwerk laten uitvoeren  door De Compaan. Prima werk geleverd en, niet onbelangrijk, alles netjes achtergelaten.

Lex Visser, Uithoorn

Particulier
Wij hebben een oud huisje gekocht waar nogal wat aan gemoderniseerd moest worden. Cor heeft ons al voor de koop geadviseerd over de staat van de woning en de mogelijkheden, zodat we met vertrouwen de koop konden sluiten. Ons budget was niet erg ruim. We hebben daarom zo veel mogelijk zelf gedaan en gebruik gemaakt van gebruikte bouwmaterialen. Met Cor hebben we dat allemaal goed kunnen afstemmen. Hij kon zich goed inleven in onze wensen en heeft ons echt geholpen om er een mooi en praktisch huisje van te maken. Uiteindelijk is de verbouwing binnen budget gebleven en heeft, zoals Cor beloofd had, niet langer dan vier maanden geduurd. Een probleem met de badkamervloer is achteraf zonder gedoe onder de garantie van De Compaan hersteld. Wij zijn erg blij met onze woning en supertevreden over de samenwerking met Cor.

Coen de Graaf, Spaarndam

Particulier
De Compaan verzorgt het merendeel van de klussen bij ons thuis: van de kleinere als schilderwerk, ramen vervangen en electra tot de echte grote mannen klussen als keukenverbouwing en het metselen van muren. Vakkundig, netjes(!) en met gevoel voor humor: op deze manier brengt een verbouwing voor ons stukken minder ergernis met zich mee. Wij weten al wie we bellen voor de eerstvolgende klus!

Fam. van Beek / Vooys

Particulier
Ik vind het erg prettig om samen te werken met De Compaan, vanwege het ontzorgen, meedenken en de goede adviezen die gegeven worden.

ing. W.P.N. (Nick) Grootveld

Cusham and Wakefield

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of stel hieronder je vraag. Wij nemen dan spoedig contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.