Verzorgingstehuis brandpreventie

Verzorgingstehuis De Kastanjehof in Amsterdam

Brandpreventie en veiligheid.

In iedere badkamer is een brandwerend ventilatierooster geplaatst.

De oude deur is vervangen door een wit gegronde hardhouten deur met zwelstrips en brandwerend glas. Tevens is het glas vervangen door 30 min brandwerend glas.

In de twee trappenhuizen op de 1e- en 2e verdieping is het glas vervangen door 60 minuten brandwerend glas tevens zijn er brandwerende panelen gemonteerd en zijn de deuren vervangen door 52 mm dikke bandwerende deuren.

In het kantoor van de apotheek zijn de deuren en het glas vervangen door brandwerende deuren en brandwerend glas, hier is ook gewerkt met zwelstrips.

Hier ziet u een glaswand met een oppervlak beneden 1,7 m2, hier zijn de glaslatten vervangen door 25mm x 25mm hardhouten latten, deze zijn diagonaal afgeschroefd met een 4 x 40mm schroef.

De deur van de medicijnruimte is vervangen door een brandwerende hardhouten deur, er is gewerkt met opgedikte sponning en zwelstrips.

Er zijn overal brandwerende roosters gemonteerd op advies van de brandweerdeskundige. De panelen boven de deuren zijn van hechthout, hier overheen is een brandwerend paneel gemonteerd.

De oude kromme klapdeuren zijn vervangen door nieuwe deuren met opdek glaslatten, zwelstrips aan de sluitzijde en een aluminium zwelprofiel aan de achterzijde.

De deuren van de bewoners zijn rondom voorzien van zwelstrips.

Op de 1e- en 2e verdieping zijn de brandscheidingen bekleed met brandwerende panelen. Er zijn twee brandkleppen gemonteerd, de goten zijn rondom afgecoat en de binnenzijdes zijn gevuld.

Bij deze twee leidingen is een extra ophanging gemonteerd in verband met de kans op doorzakken bij een brandsituatie.

Persoonlijk, professioneel en uitstekende service

De Compaan is een aannemerij waar we niet alleen technisch uitstekend werk leveren, maar vooral ook met u meedenken om te komen tot een mooi resultaat met een lange levensduur. Lees meer over onze brandveiligheid en onderhoud / renovatie diensten.

>> Bekijk meer projecten

Wilt u een soortgelijk opdracht door ons laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.